skip to Main Content

Sparer 60 procent på regningen med IP telefoni

Revisionsvirksomheden Bay’s Revisionskontor i Ringsted er rigtig godt tilfreds med sit IP telefonsystem, som på et år har mere end halveret telefonregningen. Desuden er telefonomstillingen udstyret med en række moderne funktioner, som gør hverdagen lettere for indehaver, revisor Kim Bay og hans seks medarbejdere.

– Vi vidste godt, at IP telefoni sandsynligvis vil være fremtiden, men det var noget af et spring at hoppe ud i den nye teknologiske verden. Jeg havde en forestilling om, at vi risikerede at få store udfald på telefonerne, men det har slet ikke været tilfældet, siger revisor Kim Bay.

Revisionsvirksomheden har ikke haft problemer med udfald, og har heller ikke grund til bekymring med de bredbåndsforbindelser, der er tilgængelige i dag. IP telefoni fylder ikke ret meget i en bredbåndsforbindelse.

– Det var et stort spring for os at gå fra fastnet til IP telefoni, men i dagligdagen mærker vi ingen forskel. For os er IP telefoni bare noget teknisk, som skal fungere, og det gør det, siger Kim Bay.

Bay’s Revisionskontor har fået leveret og tilpasset sin teleløsning af 2talk telecom.

– Nogle af vores kunder skal ud over en skepsis, som de har fået fra IP telefoniens start. I dag er der ingen grund til bekymring for IP telefoni, som er en god og driftssikker løsning, siger indehaver af 2talk telecom Dean Walker.

Funktioner letter hverdagen

Telefonsystemet hos Bay’s Revisionskontor letter nogle funktioner i hverdagen. Medarbejdere kan ringe til kunder med et klik direkte fra computerens kontaktsystem.

Desuden er det blevet lettere at ændre velkomsthilsner, hvis alle på kontoret eksempelvis er optaget af et fælles møde. Eller, når der holdes ekstraordinært lukket i forbindelse med helligdage.

En ”do not disturb” funktion gør det muligt at koble en medarbejders telefon fra og lade den overgå til en fællestelefon, så vedkommende kan arbejde uforstyrret med en opgave.

– Man skal lige vænne sig til en ny omstilling, og der har naturligvis været nogle udfordringer i forbindelse med indkøringen. Vi skulle have tilpasse ringetid og ringelyde, så de passede til os, men det blev klaret uden problemer, fortæller Kim Bay.

Langt billigere telefonregning

Kim Bay kan se på telefonregningen, at hans virksomhed sparer cirka 60 procent på telefoni, efter virksomheden har fået IP telefoni fra 2talk telecom.

– Jeg troede ikke selv på, at vi kunne spare penge, men lod mig overtale til at få et tilbud. Jeg var fortsat lidt skeptisk over for om prisen holdt, men det gjorde den. Det er blevet helt vanvittigt meget billigere, cirka 60 procent billigere, siger Kim Bay.

Dean Walker fremhæver, at en besparelse på 60 procent ikke er usædvanlig.

Fremtidens teleløsning

IP telefoni er blevet mere udbredt i danske virksomheder, fordi det både er billigere og smartere. 2talk telecom leverede en tilpasset løsning til Bay’s Revisionskontor, så den lever op til revisionsvirksomhedens behov.

2talk telecom er selvstændig forhandler IP telefoni til små og mellemstore virksomheder i Danmark, og har kontorer på Fyn og Sjælland.

Som partner og leverandør benytter 2talk telecom danske uni-tel, som er en uafhængig teleleverandør. Uni-tel sælger virksomhedsløsninger inden for telefoni udelukkende gennem sit net af forhandlere, og herunder altså 2talk telecom.

Kontakt 2talk telecom, hvis du ønsker mere viden om, hvordan IP telefoni kan lette hverdagen og spare penge for din virksomhed.

info@2tallktelecom.dk

Back To Top