skip to Main Content

Mobil telefoni til virksomhedens behov

Hos BGR Revision i Greve kan medarbejderne betjene kunder, stille om og være i kontakt med hinanden via mobiltelefonen uanset om de er på kontoret eller på vej til og fra kunder. – Vi har en fleksibel løsning, der er indrettet til vores behov, siger indehaver Boye G. Rynord.

Teknologien bag mobil telefonien hos BGR Revision er leveret af 2talk telecom, og den sikrer en god kommunikation mellem alle medarbejdere. De kan melde sig ind og ud af telefonsystemet, så andre i virksomheden kan se, hvem der er disponibel, og hvem der er optaget. De kan betjene kunder og stille om til hinanden, også mens de er på farten.
– For os er det bare et kommunikationssystem, og det fungerer. Det er ikke noget, vi tænker over i dagligdagen, og det er vel her, at styrken ligger, siger statsautoriseret revisor Boye G. Rynord.

Store netværk til små virksomheder

Mobilløsninger fra 2talk telecom benytter de store mobilnetværk som TDC’s og Telenor’s. Sådan er det også for BGR Revision, der har fravalgt sin tidligere teleudbyder for at få en serviceaftale, der leverer nærvær og personlig kontakt, og som er fleksibel og effektiv.
– Den service vi får, er yderst fleksibel. Vi kan skalere op og ned efter vores behov, og vi kan få ændringer gennemført hurtigt. Systemet er hele tiden oppe ét hundrede procent, sådan som vi ønsker. Alt i alt en mobilløsning, som både er bedre og billigere end det, vi har haft tidligere, siger Boye G. Rynord.

Den gode, tætte service er et særkende hos 2talk telecom, der leverer service til små og mellemstore virksomheders mobiltelefoni på samme høje niveau, som store virksomheder kan opnå hos de store teleselskaber.

2talk telecom har indrettet sin service så fleksibelt, at den også er attraktiv for små virksomheder med få telefonbrugere.
Hvis du vil vide mere om mobiltelefoni til erhverv, kan du kontakte 2talk telecom på mail.

Back To Top