skip to Main Content

20 pct. i rabat på nye IP-telefoni løsninger

2talk telecom har fået ny hjemmeside, og det vil vi gerne markere med et godt tilbud til vores nuværende og kommende kunder. Vi giver 20 procents rabat på nye løsninger inden for IP-telefoni, og det gælder helt frem til 31. december 2016.

På vores hjemmeside www.2talktelecom.dk kan du orientere dig om, hvordan vi 2talk telecom kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres telefoni. Hjemmesiden giver dig de første indikationer om, hvad der kan være de fornuftige valg af moderne telefoni for netop jeres virksomhed, men det kan naturligvis følges op af personlig rådgivning.

I 2talktelecom rådgiver vi om de løsninger, der kan hjælpe din virksomhed til lettere kommunikation og vækst. Derfor er det naturligt for os at informere om ny teleteknologi og give vurderinger af forskellige muligheder. Det finder du i indlæg på vores hjemmeside.

Hvis du ønsker at få nyheder om telefoni direkte i din mailboks, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Derfor rabat på IP telefoni

Vores kampagne gælder nye IP-telefoni-løsninger. IP-telefoni er den nyeste teknologi inden for telefoni. Virksomheden får flere kommunikationsmuligheder og kan samtidig spare penge med IP-telefoni, som vi på godt gammeldags dansk kalder fremtidens teleløsning for erhvervslivet.

IP-telefoni kaldes også bredbåndtelefoni, fordi det er muligt at transportere telefoni med en fibernetforbindelse eller ADSL-forbindelse sammen med virksomhedens data.

Fordelene en mange. IP-telefoni giver flere tekniske muligheder for at lette virksomhedens kommunikation både internt og eksternt. Desuden er IP-telefoni det foretrukne valg hos mange, fordi det er langt billigere end traditionel telefoni.

Læs for eksempel: Sparer 60 procent på regningen med IP telefoni

Integration med jeres mobiltelefoner

Løsninger med IP-telefoni kan nemt integreres med virksomhedens eksisterende mobiltelefonløsninger, når I benytter 2talk telecom som leverandør. Vi kombinerer jeres nye IP-telefoni med jeres mobiltelefoner, men vi kan også levere helt nye mobilløsninger sammen med en IP-løsning.

I dag er det næsten umuligt at viderestille fra én mobiltelefon til en anden, men med en mobilløsning, der er tilknyttet en IP-løsning, er det nemt at stille videre. Derfor anbefaler 2talk telecom, at I beholder bordtelefonen til omstilling, fordi den er beregnet til at stille videre.

Integration af bordtelefon i computeren

Nogle virksomheder vil gerne være fri for apparater, og det kan sagtens lade sig gøre, hvis I vælger at benytte softphones.
Softphones erstatter bordtelefonen med et stykke software i pc’en, og kan indgå som en del af IP-telefoni løsningen. På denne måde kan I bruge pc’en som bordtelefon.

Få på prøve i 14 dage

Hvis du er usikker på, om IP-telefoni er den rigtige løsning for din virksomhed, er det muligt at få systemet stillet til rådighed for virksomheden i en 14 dages prøveperiode uden beregning. Det eneste, I skal betale i prøveperioden er den trafik, I generer på løsningen.

Tidligere valgte nogle virksomheder IP-telefoni fra, fordi det ikke var så stabilt, men det er fortid. I dag er hastighederne så enorme, at IP-telefoni er ligeså stabilt som traditionel telefoni.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 2talk telecom, så vi kan udforme et uforpligtende tilbud til jer. Vores tilbud udarbejdes på baggrund af et møde hos jer, hvor vi afklarer virksomhedens behov.

Ring til 2talk telecom på 88 18 46 69 eller skriv til os på info@2talktelecom.dk

Back To Top