Velkommen til

2talk telecom

2talk telecom tilbyder telefonomstilling, firma telefon omstilling, mobilomstilling, erhvervstelefoni omstilling og omstillingsanlæg

2talk telecom er specialist i teleløsninger

2talk telecom er specialist i teleløsninger til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi leverer fleksible, nemme og overskuelige telefonsystemer og telefoner baseret på IP-telefoni og mobiltelefoni.

Vi hjælper virksomheden igennem alle faser, når en ny teleløsning er ønsket eller påkrævet. Det vil sige afdækning af behov, valg og tilpasning af løsning, design, implementering, vedligeholdelse og ændringer af teknologi.

Lad os hjælpe dig

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon 88 18 46 69 eller email info@2talktelecom.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

IP-telefoni

IP-telefoni er en billig og driftssikker teleløsning, hvor telefonforbindelsen bæres af samme kabel som internettet.
IP-telefoni er lige så driftssikker som en traditionel fastnetforbindelse.

Mobiltelefoni

2talk telecom forhandler avanceret mobiltelefoni til erhverv, så virksomhedernes medarbejdere kan være i kontakt med hinanden og betjene kunder uanset om de er på farten eller hjemme.

Telefonomstilling

I 2talk telecom forhandler vi FrontDesk telefonomstilling, som på en gang er omstillingsbord og medarbejderdatabase. FrontDesk kan sikre en optimal service til jeres kunder.

Telefoni til call center

2talk telecom forhandler telefonomstilling til indbound call centre og ekstern telefonpasning. Vi forhandler FrontDesk omstillingsbord, som hurtigt og effektivt håndterer opkald.

Support

Support til FrontDesk, IP-telefoni eller din mobilløsning kan du få pr. telefon eller fjernsupport med brug af Teamviewer. Vi kan også starte bilen og køre til din adresse for at løse et problem.

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Det siger kunderne

“Bay’s revisionskontor har IP-telefoni fra 2talk telecom. “Det har været hurtigt, billigt og nemt at få IP-telefoni hos 2talk telecom. Vi har fået rigtig god service i forbindelse med opstart og vedligehold”, siger indehaver, revisor Kim Bay.”
Tekst på vej…
Tekst på vej…

Om 2talk telecom

Vi leverer løsninger, der er skræddersyet til virksomhedens behov – ikke omvendt. Vores teleløsninger er nemme at anvende og funktionaliteterne er intuitive for medarbejderne.

Læs mere

Referencer

2talk telecom samler på tilfredse kunder. Se hvem vores kunder er, og læs om deres oplevelser med produkter og services, som er leveret af 2talk telecom.

Læs mere

Nyhedsbrev

Du kan få nyheder fra 2talk telecom, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.Vi deler nemlig gerne vores viden om nye produkter og løsninger, der kan styrke din forretning.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt 2talk telecom

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Skriv til os her